Lovina
Door: katrienvriens
Blijf op de hoogte en volg Katrien
03 September 2011 | Indonesië, Batavia
Anderhalf uur later was ik terug en ben ik terug mijn bed in gekropen en heb ik eigenlijk de hele dag misselijk liggen wezen in mijn veel te warme hotelkamer. 's Avonds toch maar naar buiten gegaan om te eten, pff ook geen echt succes.
Vandaag wou ik dan naar de waterval SingSing hier in de buurt. Ik dacht op mezelf te gaan met een public bemo (minibusje) en dan wandelen, dat ging goed want het was helemaal niet zo ver. Die indonesiers zijn toch niet veel gewend als t op wandelen aankomt, die vinden alles ver en niet te voet te doen! Het was nog geen kilometer te voet denk ik. Maar wat een teleurstelling: er was helemaal niks te zien! Alles was droog, niks waterval. er liep weer een jongen mee en hij zei dat ik in het regenzeizoen moest terugkomen, tja...
Morgen ga ik dan toch maar naar de Gitgit waterval, die is verder weg en naar t schijnt behoorlijk toeristisch uitgebaat maar daar is toch water en kan je zwemmen, dus hopelijk is dat leuk.
Voor de rest is het hier best leuk, vrij rustig, wel gezellige strandcafeetjes en restaurantjes, maar niet te opdringerig. Dus ik zal hier maar blijven tot maandag en dan naar de luchthaven voor mijn vlucht naar Kuala Lumpur want mijn 30-dagen visum is dan aan zijn laatste dagen toe.