donderdag: Borobudur - Reisverslag uit Borobudur, Indonesië van Katrien Vriens - WaarBenJij.nu donderdag: Borobudur - Reisverslag uit Borobudur, Indonesië van Katrien Vriens - WaarBenJij.nu

donderdag: Borobudur

Door: katrienvriens

Blijf op de hoogte en volg Katrien

18 Augustus 2011 | Indonesië, Borobudur

Vandaag ben ik naar Borobudur gegaan, een grote boeddhistische tempel. De rit met de bus duurde zo'n 2 uur en het was behoorlijk zweterig, maar de tempel was wel heel mooi! Een hele reeks trappen omhoog, maar je hoort er 3 keer met de klok mee rond te lopen, telkens op een volgende 'verdieping'. De meeste tours erheen gaan voor de zonsopgang of -ondergang, dus ik was er tussenin gegaan waardoor het nie tzo druk was, maar wel heel warm natuurlijk. De rit terug ging wat vlotter. Eenmaal terug aangekomen in Yogya, kon ik toch nog even in het zwembad plonsen en nu wat internetten. Nu ga ik eens eten. Morgen ga ik taalles (bahasa indonesia) en kookles volgen in het Via Via cafe.

• 18 Augustus 2011 - 16:49

Karo Verbeek:

Amai Katrien! Wat een avonturen... Dan moet je maar eens Indonesisch koken als je terug bent! Count me in!
    Geniet ervan!
    x!

• 25 Augustus 2011 - 11:52

Arne:

Je vermaakt je daar goed lees ik! Leuk!