Bijna vertrekken! - Reisverslag uit Brussel, België van Katrien Vriens - WaarBenJij.nu Bijna vertrekken! - Reisverslag uit Brussel, België van Katrien Vriens - WaarBenJij.nu

Bijna vertrekken!

Door: katrienvriens

Blijf op de hoogte en volg Katrien

01 Augustus 2011 | België, Brussel

Dit is eigenlijk een test om te kijken of het wel lukt om hier iets te schrijven. Het begint wel spannend te worden, en zoals gewoonlijk moet ik weer alles op het laatste nippertje doen. Nog naar de apotheek, dollars gaan halen en natuurlijk mijn rugzak inpakken!
Zaterdag om 16u20 vertrek ik met de trein naar Amsterdam vanuit Brussel. Daar kom ik rond 19u aan en om 21u00 vertrekt het KLM-vliegtuig rechtstreeks naar Jakarta! Daar kom ik zondag 7 augustus aan rond 18u20 lokale tijd. Ik heb al een airport pick-up en b&b voor de eerste 2 nachten geregeld, kwestie van goed te beginnen!

• 05 Augustus 2011 - 10:31

Joris Deckers:

Hey katrien, maak er een leuke reis van. Wij waren daar in 2008 en vonden Indonesie heel mooi.
    Geniet ervan en laat de drukte over u heen gaan.

groetjes.